آرشیو شهریور ماه 1401

* حضانت پسر * حضانت دختر * گرفتن حضانت پسر * حضانت فرزند دختر

حضانت پسر

۴ بازديد

وکیل ملکی** بهترین وکیل تهران * مشاوره وکالت * مشاوره وکیل * وکیل خانواده * وکیل * مشاوره حقوقی  * وکیل

حضانت پسر مساله ای است که از دیر باز، گریبانگیر والدینی بوده که به هر علت جدا از یکدیگر زندگی می نمایند. پس از جدا زندگی کردن والدین به علت اختلافات خانوادگی یا طلاق، باید در خصوص اینکه فرزندان حاصل از ازدواج با کدام یک از والدین زندگی نمایند تصمیم گیری نمود. از این رو قانون گذار توجه ویژه ای به مساله حضانت پسر  داشته است.

از اختلافات رایج میان والدین، سن حضانت پسر  است. اینکه پس از جدایی، فرزندان تا چه سنی باید با مادر خود باشند و تا چه سنی با پدر خود. آنچه مساله سن حضانت را بیشتر محل اختلاف و در گیری می نماید، تفاوتی است که به موجب قانون جدید حضانت در خصوص سن حضانت پسر اتفاق افتاده است .

به همین مناسبت، قصد داریم در این مقاله، به بررسی سن حضانت پسر  و قانون جدید حضانت  پسر بپردازیم و در پاسخ به این پرسش که حضانت بچه پسر با کیست، این موضوع را در سه مرحله زمانی، یعنی حضانت پسر  تا سن هفت سالگی، حضانت فرزند پسر تا سن پانزده سالگی و حضانت فرزند پسر بعد از سن پانزده سالگی مورد بررسی قرار دهیم

https://vakil-melki.com/

09196873245

حضانت دختر

۲ بازديد

وکیل ملکی** وکیل مواد مخدر * وکیل ارث * وکیل بانکی * وکیل پایه یک دادگستری  * وکیل

. یکی از مهمترین مسایلی که حضانت  دختر پس از فوت والدین یا جدایی آنان از هم مطرح می شود این است که حضانت فرزندان با کدامیک از والدین باشد . بر اساس قانون مدنی ، حضانت  دختر با حضانت فرزند پسر اندکی متفاوت است . اینکه حضانت فرزند دختر با کیست ، بستگی به این دارد که دختر در چه سنی است . یعنی حضانت دختر در بازه سنی تا هفت سالگی ، از هفت سالگی تا نه سالگی و از نه سالگی به بعد متفاوت است ، که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم . به همین مناسبت ، حضانت  دختر تا هفت سالگی ، حضانت فرزند دختر از هفت سالگی تا نه سالگی و حضانت فرزند دختر بعد از نه سالگی را مورد بررسی قرار می دهیم .

حضانت  دختر تا هفت سالگی

بر اساس ماده قانون مدنی ، برای حضانت  دختر و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند ، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد . بر اساس این ماده ، در صورتی که والدین از هم طلاق بگیرند ، یا به هر دلیل جدا از هم زندگی کنند ، حضانت  دختر تا رسیدن به سن هفت سالگی با مادر است و پدر در این خصوص حقی نخواهد داشت . در واقع ، قانونگذار حضانت فرزند دختر و همچنین حضانت فرزند پسر تا سن هفت سالگی را به این دلیل بر عهده مادر قرار داده است که عواطف مادری اقتضا می کند که فرزند نزد خودش باشد ؛ همچنین اینکه مادر در این سن قادر است که بهتر نیازهای فرزندان خود را برطرف کند .

                                                                                                                                    https://vakil-melki.com/

09196873245

مشاور وکیل طلاق

۲ بازديد

وکیل ملکی* مشاوره وکیل حقوقی * مشاوره وکیل طلاق * حضانت پسر * حضانت دختر * وکیل

مشاور وکیل طلاق که هر دو طرف با توافق یکدیگر درخواست مشاور وکیل طلاق میدهند و هر دو رضایت به جدایی از هم را دارند.  این در حالی است که در طلاق غیر توافقی یکی از طرفین مصر به جدایی و طرف دیگر ناراضی از این عمل است . از آنجا که مشاور وکیل طلاق  یک ایقاع تشریفاتی است در هر صورت در هر دو نوع از طلاق باید مراحل و تشریفات قانونی طی شود تا حکم  طلاق از سوی دادگاه خانواده صادر و صیغه ی طلاق جاری شود  . اما در کل طلاق توافقی راحت تر و سریع تر از طلاق غیر توافقی صورت میگیرد . به خاطر داشته باشید مشاور وکیل طلاق  به این منزله نیست که بعد از تقاضای طرفین فورا صورت بگیرد زیرا در هر صورت دادگاه خانواده مراحل خود را تا صدور حکم طلاق طی میکند و توافق طرفین تاثیری مشاور وکیل طلاق  در طی کردن این روند ندارد . اگر شما و همسرتان برای طلاق توافق دارید باز بهتر است قبل از هر عملی مشاوره طلاق توافقی انجام دهید و سپس درخواست طلاق کنید . برای آگاهی از مراحل طلاق توافقی از طریق تیم حقوقی سایت آوای مشاوره وکیل طلاق  وره طلاق را انجام دهید تا با کسب اطلاعات مشاور وکیل طلاق  از روند دادگاه آگاهانه تر اقدام به طلاق کنید

https://vakil-melki.com/

09196873245

مشاور وکیل حقوقی

۲ بازديد

وکیل ملکی*حضانت پسر * حضانت دختر * گرفتن حضانت پسر * حضانت فرزند دختر * وکیل
رز بین “مشاوره وکیل حقوقی” و “اطلاعات حقوقی” اغلب نامشخص است.  به عنوان یک موضوع کلی ، فقط یک مشاوره وکیل حقوقی وکیل می تواند مشاور حقوقی واقعی را انجام دهد ، در حالی که هرکس غیر از وکیل می تواند اطلاعات حقوقی را بخواند. معمولاً ارائه مشاوره حقوقی یا وکالت غیر مجاز در وکالت یا وکیل غیرمجاز اصولا امری غیرقانونی است.در ادامه مقاله به بررسی وظایف مشاور حقوقی می پردازیم.

برخلاف اطلاعات حقوقی ، مشاوره وکیل حقوقی به مشاور کتبی یا شفاهی در مورد یک موضوع حقوقی اشاره دارد ، که بر حقوق و مسئولیت های شخص مشاوره تأثیر می گذارد. علاوه بر این ، مشاوره وکیل حقوقی واقعی به تجزیه و تحلیل دقیق قانون احتیاج دارد ، زیرا در مورد شرایط خاص شخص اعمال می شود.

از نظر حقوقی ، مشاوره وکیل حقوقی به معنای عمل به وکالت است و فقط یک وکیل مجاز که شخص با او رابطه وکالت و مشتری را برقرار کرده است ، می تواند مشاوره حقوقی واقعی داشته باشد. به دلیل تعهداتی که از ارائه چنین مشاوره حقوقی ناشی می شود ، مشاور همچنین در نتیجه اطلاعات داده شده به برخی از حقوق و مسئولیت ها ملزم است.

افرادی که خواسته یا ناخواسته بدون مهارت قضاوت یا اختیار در این زمینه مشاوره وکیل حقوقی می دهند ، اساساً در عمل ، غیر مجاز قانون عمل می کنند و بنابراین در معرض مجازات دادگاه قرار می گیرند.

https://vakil-melki.com/

09196873245

وکیل خوب

۲ بازديد

وکیل ملکی* وکیل خانواده * وکیل * مشاوره حقوقی * مشاوره حقوقی رایگان * مشاوره حقوقی فوری  * وکیل

برخی افراد در پیگیری پرونده های حقوقی متحمل پرداخت هزینه های گزاف می شوند، به این علت که بدون دریافت وکیل خوب پرونده خود را دنبال می کنند، یا آن را به دست افراد سودجو می سپارند. درحالیکه این افراد با مراجعه به موسسه وکیل خوب می توانند چارت قیمت ها را بررسی نمایند و با منصفانه ترین قیمت از خدمات حقوقی استفاده کنند. وکیل خوب با کمترین هزینه و در اسرع وقت پرونده اشخاص را پیگیری خواهد کرد و نتیجه دلخواه را به دست می آورد.

وکیل خوب تمام خدمات حقوقی مانند نگارش دادخواست، نگارش لایحه، انجام وکالت، تنظم قراردادها و… را با دریافت هزینه مناسب و منصفانه انجام می دهد و افراد می توانند با بررسی جدول تعرفه ها و مقایسه آن امور حقوقی خود را به وکیل خوب در موسسه وکیل خوبی بسپارند.

https://vakil-melki.com/

09196873245

وکیل کیفری

۳ بازديد

 

وکیل ملکی* طلاق توافقی * مشاوره وکالت *  مشاوره حقوقی فوری * وکیل خوب * مشاوره *وکیل

یکی از مهمترین و دشوارترین و در عین حال حساس ترین وکالت ها، وکیل کیفری  است که به شدت نیازمند علم و تبحر و سرعت عمل وکیل بوده و در این نوع وکالت نحوه بیان جملات حتی گاهی می تواند مرز بین مجرمیت و برائت باشد و تجربه وکیل کیفری  در این مدل بسیار راهگشاست.

قتل؛رفتاری جنایی و خشن است به انگیزه آدم کشی ارادی وعمدی اشاره دارد که باعث می شود فردی ، فرد دیگر را به قتل برساند.وکیل کیفری  جرم قتل یکی از جرایم خشونت آمیز است که در آن آسیب رساندن و صدمه وارد کردن با هدف نابودی جسمانی، تباه ساختن و از بین بردن فرد انجام می شود.

وکیل کیفری می تواند به وکالت از طرف شاکی (اولیای دم مقتول) دعوا را در دادسرا محل وقوع جرم مطرح می نمایند بازپرس بعد از انجام تحقیقات لازم و تعقیب متهم پرونده قتل را به جریان می اندازد. پرونده به دادگاه ارجاع داده می شود که وکیل کیفری  پس از بررسی های لازم در صورت محکوم شدن متهم به جرم قتل مجازات کیفری وی تعیین می شود

https://vakil-melki.com/

09196873245